Schonegrond container

Schone grond: Onder de noemer schone grond mag alleen schone grond, zand, tuinaarde, kleigrond en graszoden aangeboden worden die niet chemisch verontreinigd is en die niet afkomstig is van een verdachte locatie zoals industriegebied of garagebedrijf/tankstation.

NIET in de schone grondcontainer: Mest, puin, steen, wortels, worteldoek en overige afvalstoffen.

Meer details

  • 3m³
  • 6m³
  • 10m³

€ 190,00 incl. btw

Wilt u schone grond afvoeren? Huur een schone grond container!

Bent u van plan uw tuin eens flink op te knappen? Wilt u een zwembad aanleggen in uw tuin? Of wilt u graag een vijver aanleggen? Alhoewel dit leuke plannen zijn, brengt een klus in de tuin één ding met zich mee wat minder fraai is: grote hoeveelheden zand. Voorkom dan dat u opgescheept zit met bergen grond en huur een schone grond container! Zo worden de plannen voor uw tuin een stuk gemakkelijker.

Een schone grond container is zeer handig om de grond af te voeren. Bij deze container is het van belang om te weten dat het om schone grond gaat. Er mogen dus geen takken, wortels of boomstronken in de grond zitten. Ook andere vervuiling, zoals stenen, plastic en ander afval, mag niet in de container gedeponeerd worden. Nadat u klaar bent met uw klus in de tuin, wordt de container met de hoeveelheid zand opgehaald. Zo bent u in één klap af van die kilo’s zand!

Wat voor soort grond valt er onder schone grond?

Alhoewel deze vraag eenvoudig lijkt, is dit niet geval bij de schone grond in een schone grond container. Het soort grond dat mag worden gedeponeerd in de container is: visueel schone grond, zand en tuinaarde. Wat dus niet in de container mag worden gegooid zijn: grote hoeveelheden graszoden, boomstronken of wortels, vervuiling door olie of andere vloeistoffen, niet bitumineuze afvalsoorten, asbesthoudende materialen, asbest gelijkende materialen, grond afkomstig van industrieterreinen en vervuiling door steen, papier of glas. Controleer daarom eerst altijd de grond die u van plan bent af te voeren als u een van onze schone grond containers wilt huren! Wij bieden containers aan in verschillende maten.

De meest gebruikte container voor grond is 6 m³. Probeer van tevoren goed in te schatten hoeveel grond u ongeveer wilt afvoeren. Wij staan paraat om u te adviseren als u twijfelt over de maat van de container! Voor echt veel grond kunt u het beste de 10 m³ container huren. Voor de echte grote hoeveelheden grond kan u de 25 m³ container huren. Let op! Bij het huren van deze maat container kan het zijn dat u een schone grond verklaring nodig heeft. Wat voor maat container u ook huurt, bij ons bent u aan het juiste adres. Op onze website staan onze aantrekkelijke prijzen. Voor u het weet, kunt u lekker werken aan uw tuin en hoeft u zich geen zorgen te maken over die grote hoeveelheden grond.

Wel is het handig om uw gezin en eventuele buren duidelijk te maken, dat zij niet ander afval in de schone grond container mogen gooien. Het percentage aan ‘niet schoon grond’ in een schone grond container mag ongeveer op 5% staan. Door uw familie en buren te waarschuwen, blijft uw grond gegarandeerd schoon en kan u naar hartenlust klussen in uw tuin! Droomde u altijd al van dat zwembad of die vijver? Met onze schone grond containers worden de stoute dromen over uw tuin nu eindelijk werkelijkheid!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Adresgegevens

VSB Containers & Recycling
Kokmeeuw 27
5221 GS ’s-Hertogenbosch

06-26510766


Neem vrijvlijvend contact op