Puin container

Zuiver puin: Onder deze noemer kan uitsluitend steenachtig materiaal aangeboden worden zoals: baksteen, stoeptegels, dakpannen, bestratingsmateriaal, keramiek, wand-en vloertegels, betonresten, kalkzandsteen, max 5% zand/grond

NIET in de zuiver puincontainer: Gipsblokken, gipsplaat, asfalt en overige afvalstoffen, meer dan 5% zand/grond.

Meer details

  • 3m³
  • 6m³
  • 10m³

€ 123,00 incl. btw

Gaat u bouwen of verbouwen? Huur een puincontainer!

Veel mensen zien het zelfstandig opknappen van dingen in en rondom het huis als een leuke uitdaging. Alhoewel dit ongetwijfeld een leuke manier is om de tijd goed en nuttig te besteden, vergist men zich er vaak in wat er allemaal komt kijken bij het bouwen of verbouwen van dingen. Een goed voorbeeld hiervan is de hoeveelheid puin die ontstaat door een klus of een opknapbeurt. Vaak onderschatten mensen de hoeveelheid puin die vrijkomt bij deze klussen, of het nou om grote of kleine klussen gaat. Bent u van plan om iets te gaan verbouwen of iets op te knappen? Laat u dan niet verassen door de hoeveelheid puin en wees goed voorbereid! Hoe bent u het beste goed voorbereid? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: door een puincontainer te huren! Het huren van een container is eenvoudig. Op onze website vind u alle informatie die u nodig heeft voor uw verbouwing.

Wat voor soort container heb ik nodig?

Een van de eerste vragen die u zichzelf moet stellen is: wat wil ik bouwen of verbouwen? Aan de hand van dit antwoord kan u vervolgens een afvalcontainer huren die geschikt is voor het soort afval. Een puincontainer is geschikt voor puin en stenen. Onder dit soort puin verstaat men dakpannen, stenen, stoeptegels, beton puin, natuur steen, bestrating, een stenen muurtje en opgedroogd cement. Gaat u dus na jaren eens aan de slag met dat stenen muurtje in uw voor- of achtertuin? Of wilt u nu eindelijk de dakpannen van uw garage eens vervangen zodat u niet meer hoeft aan te kijken tegen dat versleten dak? Huur dan een puincontainer! De stenen van dit muurtje en uw oude dakpannen kunt u met een gerust hart in uw gehuurde container gooien. Bouwen of verbouwen is op deze manier nog nooit zo makkelijk geweest!

Waarom nou precies een puincontainer?

Het huren van een container heeft meerdere voordelen. Het is in eerste instantie handig voor uzelf om goed voorbereid te zijn op uw puin, zodat u de omgeving van uzelf en uw buren niet belast met stof, puin en viezigheid. Als u (jonge) kinderen heeft is dit nog belangrijker! Kinderen spelen graag met gevaarlijke dingen waar zij niet mee mogen spelen. Voorkom ongelukken door al uw puin meteen te deponeren in de speciale container, zodat uw kinderen niet in aanraking komen met het puin. Daarnaast is het huren van een puincontainer milieuvriendelijk. Deze soort container maakt het afvoeren van puin namelijk een stuk eenvoudiger, omdat het puin makkelijker te recyclen is. Om deze reden is het huren van deze soort container ook lager! Kijk op onze website naar de aantrekkelijke tarieven. De containers zijn in verschillende maten te huren. Deze maten zijn afhankelijk van de hoeveelheid puin die u heeft. Probeer daarom eerst goed in te schatten hoeveel puin er vrijkomt bij uw klus. Bij twijfel helpen wij u graag!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Adresgegevens

VSB Containers & Recycling
Kokmeeuw 27
5221 GS ’s-Hertogenbosch

06-26510766


Neem vrijvlijvend contact op