Hout afvalcontainer

Hout afval: onder houtafval mag alleen schoon hout aangeboden worden zoals: houten pallets, balken, ribben, houten deuren, plaatmaterialen, hardboard, triplex, spaanplaat, mdf, geverfd hout, laminaat , parket, houten schuttingen (niet geïmpregneerd).

NIET in de houtcontainer: Geïmpregneerd hout, bielzen, tuinhout zoals: bomen, struiken, en overig groenafval.

Meer details

  • 3m³
  • 6m³
  • 10m³

€ 155,00 incl. btw

Gaat u aan de slag met uw vloeren? Huur een hout afvalcontainer!

Houten vloeren zijn tegenwoordig helemaal hip. Het creëren van een houten vloer kan op verschillende manieren. Zo kan men een parket aanleggen of houten platen leggen, maar kan men ook gewoon aan de slag gaan met laminaat waarmee de illusie van een echte houten vloer gecreërd kan worden! Voor mensen met een ietwat lager budget, maar toch een grote wens voor chique houten vloeren is laminaat een goede optie. Wat niet weet, wat niet deert! Gaat u aan de slag met uw vloeren? Dan doet u er goed aan de juiste afvalcontainer te huren. In een hout afvalcontainer kunt u houten platen, houten planken, spaanplaat, laminaat en MDF deponeren. Het klussen wordt zo een stuk eenvoudiger en daarnaast ook een stuk leuker. Twijfelde u dus al jaren over een mooie houten nieuwe vloer, een nieuw parket of mooi laminaat? Door een hout afvalcontainer te huren is een nieuwe vloer nog nooit zo makkelijk geweest. Twijfel daarom niet langer en ga aan de slag!

Verschillende maten afvalcontainers – advies bij elke maat!

Onze containers zijn er in allerlei soorten en maten. De hout afvalcontainer is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 4 m³, 6 m³, 10 m³, 15 m³ en 40 m³. Gaat u bijvoorbeeld aan de slag met de vloer van maar één kamer in huis, dan kan u het beste een kleine container huren. Gaat u aan de slag met meerdere kamers en heeft u flink wat puin? Dan kan u het beste de grote container huren. In deze container kan u gegarandeerd veel kwijt! Alle maten zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke tarieven. Deze zijn te vinden op onze website. Neem een kijkje om uit te vinden welke maat hout afvalcontainer past bij uw klus en vind uit welke prijs hieraan verbonden is! Twijfelt u over wat voor soort maat container u moet kiezen? Wij helpen u graag en adviseren wanneer nodig! Zo wordt het huren van een container om uw puin te deponeren eenvoudiger dan ooit!

Waarom nou precies een bepaald soort afvalcontainer?

Veel mensen weten niet dat men verschillende soorten afvalcontainers kan huren die geschikt zijn voor bepaalden soorten puin. Het huren van de juiste container is echter van groot belang, zowel voor u als voor de samenleving! Door de juiste soort puin te deponeren in de juiste soort afvalcontainer kan u namelijk uw steentje bijdragen aan een beter milieu. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Door de verschillende soorten containers is het scheiden van afval eenvoudiger geworden. Hierdoor kan afval makkelijker verwerkt of gerecycled worden.

Om deze reden is het verantwoordelijker om een bepaalde soort container te huren en niet te kiezen voor een algemene afvalcontainer. Gaat u dus aan de slag met uw houten vloeren en twijfelt u welke container u moet kiezen? Twijfel dan niet langer en kies dan voor een hout afvalcontainer, zodat u uzelf een schouderklopje kan geven voor uw milieuvriendelijke actie!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Adresgegevens

VSB Containers & Recycling
Kokmeeuw 27
5221 GS ’s-Hertogenbosch

06-26510766


Neem vrijvlijvend contact op