Groen afvalcontainer

Groenafval: Onder groenafval mag alleen licht composteerbaar groenafval aangeboden worden zoals: snoeihout, takken, struiken, bloemen, planten, maaisel van gras, hooi en stro.

NIET in de groenafvalcontainer: Mest, grond, zand, bouwhout, bloempotten en overige afvalstoffen. Graszoden dienen afgevoerd te worden als schone grond.

Meer details

  • 3m³
  • 6m³
  • 10m³

€ 145,00 incl. btw

Werken in of aan uw tuin? Huur een groen afvalcontainer!

Werken in de tuin wordt gezien als een ontspannende bezigheid. Als het zonnetje boven uw hoofd schijnt, de vogeltjes fluiten en de plantjes er mooi bij staan, is dit ook zeker het geval. Minder ontspannen en leuk wordt het echter als het gaat om het zogenaamde ‘zware’ tuinwerk. Vaak huurt men hiervoor al snel een paar sterke mannen voor in die verantwoordelijk worden gesteld voor het zogenaamde heavy lifting. Met de juiste middelen hoeft dit werk echter helemaal niet zo zwaar te zijn! Een van deze belangrijkste middelen is het huren van de juiste afvalcontainer. Voor al uw tuinwerk kunt u het beste een groen afvalcontainer huren.

Voor welk puin kan een groen afvalcontainer het beste gehuurd worden?

Als men gaat werken in de tuin, weet men vaak niet wat voor container er gehuurd moet worden. Twee opties lijken logisch: de zand- of grondcontainer en de groen afvalcontainer. Vaak worden deze twee soorten containers dan ook met elkaar verward. Er zit echter een groot verschil in het afval wat u in de containers moet deponeren! Als u te maken heeft met potgrond, tuinaarde, aanvulgrond en zand wat vrijkomt uit de grond, moet u een zand of grondcontainer huren. Gaat u aan de slag met bomen, planten, struiken en ander flora, dan kan u het beste een groen afvalcontainer huren. In deze container kan u takken, struiken, gras en bomen deponeren. Gooi dus geen potgrond in deze container! Mocht u twijfelen over hetgeen wat u kwijt wilt, kijk dan even op internet of vraag ons bedrijf welke container u het beste kan huren.

Weg met die takken! Eenvoudig en snel puin deponeren met de juiste container.

Heeft u te maken met een boom in uw tuin waar u eigenlijk al jaren vanaf wilt? Twijfel dan niet langer. Alhoewel dit een enigszins lastig kunstje is, wordt dit alles een stuk makkelijk met het huren van een groen afvalcontainer! Denk eraan dat u eerst zal moeten overleggen met uw buren of de boom omgezaagd mag worden. Soms kan dit namelijk knap lastig zijn! Tip: als u eenmaal de toestemming van uw buren heeft, ga dan meteen aan de slag. Als u te lang wacht kunnen uw buren wellicht van mening veranderen. Als u eenmaal het groene licht hebt gekregen, kan een klusbedrijf de boom voor een redelijk prijsje voor u omzagen. Voor veel mensen zit het grote werk echter in het opruimen van de takken.

Zonder container is dit inderdaad een grote opgave: de takken moeten verzameld worden, waarna deze gebonden moeten worden in kleine bosjes en bij de deur moeten worden gezet zodat de gemeente de bosjes kan ophalen. Dit kan makkelijker door een container te huren! U kunt het beste een container huren, die wij kunnen plaatsen in uw tuin! Zo hoeft u de takken niet om te binden èn hoeft u de takken niet naar uw deur te slepen. Wij plaatsen de groen afvalcontainer waar u de container hebben wilt. Dit kan dus ook, indien dit mogelijk is, in uw tuin! Onze aantrekkelijke tarieven maken deze optie mogelijk. Zo is het opruimen van takken nog nooit zo eenvoudig geweest!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Adresgegevens

VSB Containers & Recycling
Kokmeeuw 27
5221 GS ’s-Hertogenbosch

06-26510766


Neem vrijvlijvend contact op