Bouw & Sloop Afvalcontainer

Bouw en sloopafval: Gemengd  bouwafval dat vrijkomt bij de (nieuw)bouw of verbouw; onder andere puin, steen, hout, ijzer, gips, gasbeton/gibo, plastic papier/karton, isolatie, vloerbedekking, glas, inboedel, max 5% dakleer/bituum.

NIET in bouw en sloopafvalcontainer : Asbest, chemisch afval, meer dan 5% zand/grond,meer dan 5% dakleer/bituum, verfresten e.d. GEEN Koelkasten en/of Diepvriezers !!

Meer details

  • 3m³
  • 6m³
  • 10m³

€ 205,00 incl. btw

Gaat u verbouwen? Huur dan een bouw- en sloopafvalcontainer!

Bij een grote verbouwing is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Er komt veel kijken bij een verbouwing. Door alle stress kan men nog wel eens een belangrijk onderdeel van een verbouwing vergeten: de puin die vrijkomt! Wees daarom goed voorbereid en begin op tijd met het kijken naar de verschillende soorten afvalcontainers. Gaat u flink verbouwen? Dan is het verstandig om een bouw- en sloopafvalcontainer te huren.

Bouw- en sloopafval omvat onder andere puin, hout, kunststof, papier en metaal. Hier vallen echter geen gevaarlijk afval, giftig afval, milieu belastend afval en asbest onder. In een bouw- en sloopafvalcontainer mag u bijvoorbeeld gooien: schoon metsel-, steen- en betonpuin, metaal, diverse kunststoffen, ijzer, hout, diverse rubbers, plaatmaterialen en vloerbedekking. Onze bouw- en sloopafvalcontainers zijn er in verschillende maten. Aan de hand van de hoeveelheid puin wat vrijkomt, bestelt u de bouw- en sloopafvalcontainer in de juiste maat. Kijk op de website naar ons prijzenaanbod en stel uw container zodat u goed voorbereid bent op uw verbouwing!

Waarom een container en niet gewoon een vuilniszak?

Veel mensen denken bij zowel kleine als grote klussen niet na over het huren van een container. “Flink wat vuilniszakrollen zal wel voldoende zijn” is een vaak voorkomende gedachte. Vergis u echter niet in de hoeveelheid puin! In de praktijk is het verstandiger om een afvalcontainer te huren dan aan de slag te gaan met vuilniszakken. Eén kubieke meter staat namelijk gelijk aan ongeveer 25 vuilniszakken. Voorkom die tientallen vuilniszakken die u moet buitenzetten na een klus en huur een container! Op onze website kan dit eenvoudig en snel. Naast het feit dat het huren van een container de verbouwing of de klus veel gemakkelijker maakt, is het gebruik van een container ook nog eens goed voor het milieu!

Zo wordt verbouwingsafval namelijk al voor 75% hergebruikt. Hoe beter verschillende afvalssoorten gescheiden zijn, hoe makkelijker het is om bouw- en sloopafval milieuvriendelijk te verwerken is. Wist u bijvoorbeeld dat ruim 90% van het bouw- en sloopafval wordt herwonnen en wordt ingezet als grondstof? Door speciale machines wordt het afval met een hoog tempo gescheiden. Kortom, het huren van een specifieke soort container, zoals een bouw- en sloopafvalcontainer, is daarom milieuvriendelijker dan het gebruik van tientallen vuilniszakken. Is de keuze niet snel gemaakt zo?

Wat is precies het verschil tussen een schoon puinafvalcontainer en een bouw- en sloopafvalcontainer?

In het geval van een grote verbouwing is het verstandig om een bouw- en sloopafvalcontainer te huren, zodat u het grootste gedeelte van al het puin dat vrij komt in de container kan deponeren. Als u specifieker klust, bijvoorbeeld in de tuin, aan uw houten vloeren of iets in huis herstelt, kunt u beter een tuin afvalcontainer, een hout afvalcontainer of een schoon puinafvalcontainer huren. Schoon puim omvat onder andere betonresten, dakpannen, heipalen, stenen, straatstenen, harde steensoorten, trottoirbanden en schoon metsel- en betonpuin. Bouw- en sloopafvalcontainers en schoon puinafval worden vaak met elkaar verward. Kortom, bouw- en sloopafval omvat dus meerdere soorten afval dan schoon puim. Kijk in geval van twijfel op internet wat voor soort container u het beste kan huren. Bij twijfel adviseren wij uw graag!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Adresgegevens

VSB Containers & Recycling
Kokmeeuw 27
5221 GS ’s-Hertogenbosch

06-26510766


Neem vrijvlijvend contact op