Als bouw- of klusbedrijf een verhuisopdracht naar Amsterdam?

Soms is het zo dat bouw- of klusbedrijven ook verhuisopdrachten aannemen. In tijden van crisis is dit zo gek nog niet. Ook bij verhuisopdrachten komt er vaak veel afval en puin vrij. Wat te doen met al deze troep in de gemeente Amsterdam? Ook hier kan uw bedrijf het beste een afvalcontainer huren voor uw klant. Waarschijnlijk blijven er heel wat meubels achter waar niemand meer iets aan heeft. Meubels, zoals banken, tafels, stoelen en kasten, zullen blijven staan, omdat deze niet in het nieuwe huis passen of te oud zijn. Al deze voorwerpen behoren tot de afvalstroom ‘grofvuil’. Vaak is het een opluchting voor de klant om deze overbodige meubels weg te gooien.

Het huren van een afvalcontainer maakt de opdracht voor uw bedrijf een stuk makkelijker. Voor een verhuizing is het aan te raden een grofvuilcontainer te huren. Hier kunnen kasten, meubels, stoelen, tapijt, een fornuis (indien metaal), kleding, tapijt, losse spullen en alle soorten hout in. Zo zijn uw werknemers makkelijk van alle overbodige spullen van de klant af die deze niet mee wilt meenemen naar het nieuwe huis. Het huren van een afvalcontainer biedt hier dus ee uitkomst. De containers zijn te huur in allerlei maten en zijn gemaakt van staal. Zo zorgt u als ‘verhuisbedrijf’ voor een overzichtelijke verhuizing en hoeft uw klant niet met meer spullen te slepen dan nodig.

Afvalcontainers – ook onmisbaar bij het nieuwe huis

In het nieuwe huis van de klant moet ongetwijfeld vaak nog wat gebeuren. In deze gevallen is het verstandig om bij hetzelfde afvalcontainer bedrijf een container huren. Deze afvalcontainer zal weer op dezelfde manier op de stoep worden geplaatst. Al het puin van de verbouwing of het werk in de tuin dat er nog moet gebeuren, kan gedeponeerd worden in de afvalcontainer. Zo hoeft u als bedrijf niet de zorg te dragen voor al het afval en puin. Dit doet het afvalcontainer bedrijf. Als u een verhuizingsklus hebt, geeft dit een goed gevoel. Vaak geeft een verhuizing, ook voor het verhuisbedrijf genoeg kopzorgen. De meeste bedrijven die gespecialiseerd zijn in containers leveren over heel Nederland, dus ook in Amsterdam. Zo kan uw bedrijf voor één verhuizing één afvalcontainer bedrijf contracteren en heeft u naar al het afval van de klant geen omkijken meer.

Schade en verantwoordelijkheid voor de afvalcontainer – u of de klant?

Als de klant er voor heeft gekozen de container op eigen terrein te laten plaatsen, zowel bij het oude als bij het nieuwe huis, dan bestaat er altijd kans op schade. Bijvoorbeeld schade aan het gras, begroeiing, oprit of aan de tuin. Schade door de geplaatste afvalcontainer is altijd voor eigen risico. De klant is de huurder van de container en dat betekent dat deze ten alle tijden verantwoordelijk bent voor wat er met de container gebeurt. In geval van diefstal, brandschade en dergelijke is ook de klant verantwoordelijk.