Verschillende soorten afval bij verschillende opdrachten - vertrouwelijk papier

Heeft uw bedrijf te maken met vertrouwelijk papier wat vernietigd moet worden? Dan kunt u het beste een speciale afvalcontainer huren die snel kan worden opgehaald. Let op! Geplastificeerd papier, grote hoeveelheden kranten, karton en hangmappen worden niet in de afvalcontainers geaccepteerd. Overige papiersoorten kunnen wel in de containers worden gegooid. Als de containers eenmaal zijn opgehaald, worden de vertrouwelijke papieren vrijwel meteen vernietigd. Er wordt op een discrete wijze omgegaan met deze papieren.

Mestcontainers in Amsterdam

Heeft uw bedrijf te maken met een opdracht waarbij een grond moet worden aangelegd of moet worden verbouwd voor dieren? Heeft u hierbij veel mest als afval? Dan kunt u het beste een mestcontainer huren. Vaak komt u bij deze opdrachten in contact met particuliere dierenhouders, zoals schapenhouders, paardenhouders, geitenhouders en koeienhouders. Deze dierenhouders moeten zich houden aan de door de overheid opgestelde regels over betreft mest. De regels hier omtrent zijn vrij streng. De mest mag niet te lang in een te grote hoeveelheid op de grond liggen. Dit zorgt namelijk voor zowel lucht- als grondvervuiling. Om deze reden zijn er mestcontainers. Hierbij kunt uw bedrijf de mest van de dieren meteen deponeren, zodat de mest niemand tot last is. De mest die wordt opgeslagen in een container zal worden verwerkt tot een hoogwaardig product met een hoge voedingswaarde voor de bodem. Om deze reden doet uw bedrijf er goed aan om een afvalcontainer voor mest te huren. Dit is verantwoord voor zowel het milieu als de landbouwindustrie!

Graafwerk in Amsterdam

Heeft uw bedrijf in de omgeving van Amsterdam te maken met graafwerk? Dit kan een grote en uitdagende klus zijn. Veel voorkomende opdrachten zijn het graven van een vijver of het aanleggen van een zwembad in tuinen. Alhoewel een klein beetje grond te overzien valt, dit kan gerust in de planten of struiken gedeponeerd worden, wordt het bij veel grond een ander verhaal. Een vijver of een zwembad graven in tuinen is vaak een immens werk. Uw bedrijf doet er bij deze opdrachten goed aan een afvalcontainer te huren. Het bedrijf wat de afvalcontainer verhuurt haalt de container na uw klus weer op. Zo kunnen uw werknemers zich richten op het graafwerk, terwijl het bedrijf wat u de container verhuurt de grond op vakkundige wijze verwerkt. Het huren van een afvalcontainer is daarom een must voor al het zwaardere graafwerk. Bovendien wordt de grond uit de container gerecycled. De grond wordt verwerkt, zodat deze opnieuw gebruikt kan worden.

Huur een afvalcontainer in Amsterdam